Ribs of Budapest. A ház specialitása az oldalas.A Serpincében megtalálható 15 különböző fajta oldalas: Magyaros Oldalas, Spare Ribs és Bady Back Ribs a világ minden tájáról. Különleges pálinkáink, boraink és söreink. Marha Bélszín Steak, Buffaló Csirke Szárnyak, Roston Lazacfilé. Dreher sör. Csoportok fogadása és családi rendezvények.
Ribs of Budapest. A ház specialitása az oldalas.A Serpincében megtalálható 15 különböző fajta oldalas: Magyaros Oldalas, Spare Ribs és Bady Back Ribs a világ minden tájáról. Különleges pálinkáink, boraink és söreink. Marha Bélszín Steak, Buffaló Csirke Szárnyak, Roston Lazacfilé. Dreher sör. Csoportok fogadása és családi rendezvények.
Ribs of Budapest. A ház specialitása az oldalas.A Serpincében megtalálható 15 különböző fajta oldalas: Magyaros Oldalas, Spare Ribs és Bady Back Ribs a világ minden tájáról. Különleges pálinkáink, boraink és söreink. Marha Bélszín Steak, Buffaló Csirke Szárnyak, Roston Lazacfilé. Dreher sör. Csoportok fogadása és családi rendezvények.
                       The Beer Cellar. Ribs of Budapest.  Serpince Budapest Restaurant. Ribs of Budapest. Budapest Restaurant
Serpince a Radayn

Ez itt az Oldalas helye

Legközelebbi rendezvények


Mi az a Baby Back Ribs, a Spare Ribs és az Oldalas?

Ezek az oldalas fajták meghatározása „egy vágás a sertésből”. A Baby Back Ribs és a Spare Ribs legnépszerűbb csontos húsfajták az észak – amerikai, ázsiai és az európai konyhában. Nálunk az Oldalas bordák hazai sertésből készülnek, ahol a hús és csont íze kimagasló gasztronómia élményt nyújt fogyasztója számára. Ezen csontos hússzalagokat grillezik, sütik, füstölik, párolják általában valami mártással, pl. BBQ vagy Chili, majd salátával és sült burgonyával fogyasztják. Több különböző borda típust különböztetünk meg, attól függően, hogy melyik borda részből vágják.

Baby Back Borda:

Közvetlenül a gerinc fölött lévő 8 – 10 cm magas bordarészt vágják ki a karaj izom alatt lévő szaftos húsos részből. A „Baby” jelzi, hogy fiatal sertésből származik (110 – 125 kg). A Baby Back bordáknál a hús a csontok között világosabb, a csontok rövidebbek, vékonyabbak és hajlítottak húsosabbak, mint a Spare Ribs esetében.

Spare Ribs:

A Baby Back bordacsík után következő rész melynél a csontok szélesebbek, a hús zsírosabb és sötétebb. Ezen bordacsíkon is a csontok között lévő hús nyújtja az étel élvezeti értékét.

Magyar Oldalas:

A hagyományos magyar oldalas 7-8 centi vastag, többrétegű, húsos, szaftos és zsíros.

Az oldalast kétcsontnyi széles szeletekre vágjuk és tradicionális magyar receptek alapján készítjük el.

Ennél a hagyományos, közkedvelt ételnél a „kevesebb-több” elv érvényesül maximálisan. Így finom, ahogy van, a maga nagyszerű egyszerűségében.

Mi is nagyon tudunk örülni neki, melegen vagy éppen már hidegen, egy ropogós szelet fehér kenyérrel esszük vele sült fokhagymát, amit véletlenül sem felejtünk el kikapirgálni a tepsiből.

Magyaros Oldalas Lecsóval. Ribs of Budapest. The Beer Cellar - The Place for Ribs.

Árgarancia és minőség.

A Serpince Étterem 2012. július 05. óta büszke tulajdonosa a TripAdvisor® Certificate of Excellence díjnak. Ez az elismerés a vendégek véleményét tükrözi, akik az étteremben jártak. Csak olyan éttermek kapnak ilyen díjat, ahol a vendégek kiemelkedően jó visszajelzéseket írnak a TripAdvisor értékelő oldalára. A Tripadvisor weboldalán az egész világról beregisztrált éttermek és vendéglátó helyek közül k.b. 10% kapja meg ezt a rangos díjat.

Kérdése vagy észrevétele van?

Kérdéseikre telefonon vagy e-mailen válaszolunk.
Várjuk az Önök véleményét éttermünkkel kapcsolatban.
E-mail: info@thebeercellar.hu
Vendégkönyv


Frissen sütött grill ételek, a ház specialitása – hosszan pácolt sertés oldalas - SPARE RIBS, friss saláták, Balatoni borok, csapolt sör és még sok más finomság várja az idelátogató vendégeinket.

Serpince a nagy étvágyúaknak. Gyere el és próbáld ki te is! Ribs of Budapest.

Ribs of Budapest. The Beer Cellar - The Place for Ribs.


Minden nap a DigiSport-on a Premier Liga és Bajnokok Ligája focimeccsek közvetítését láthatja éttermünkben óriási Plazma TV-n.

Minden nap a DigiSport-on a Premier Liga és Bajnokok Ligája focimeccsek közvetítését láthatja éttermünkben óriási Plazma TV-n.

Minden nap a DigiSport-on a Premier Liga és Bajnokok Ligája focimeccsek közvetítését láthatja éttermünkben óriási Plazma TV-n.


„ Az élelmiszer minőség, a barátságos kiszolgálás és a tisztaság, ami meg fog felelni a vendégek elvárásainak.”

Asztalfoglalás nagyon ajánlott!

A Serpince - The Beer Cellar. 1092 Budapest, Ráday u. 15. (Ráday - Erkel utca sarok). Telefon: (+36 1) 217 6756. Nyitva: H-V: 11:30 - 24 • info@thebeercellar.hu • www.thebeercellar.hu


dmoz.org

Search Open Directory
Arts
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports

©2013 "The Beer Cellar" Restaurant
1092. Budapest, Ráday utca 15. (Ráday/Erkel utca sarok)
Tel.: (+36-1) 217-6756, Fax: (+36-1) 215-0044
E-mail: info@thebeercellar.hu

Open Directory Project at dmoz.org